Friday, February 11, 2011

Sebulan berblog!!


  salam kepada semua readers!!!wah pejam celik pejam celik tak sangke dah sebulan aku berblog!!hakhakhak... dan tak sangke gak ramai rakan2 bloggers yang sporting yang sanggup memfollow blog yang tak seberapa nih!!! hihi....mintak maap banyak2 kat sesape rakan2 blogger yang follow blog ni tapi aku tak follow...maybe terlepas pandang....but bile aku sampai blog korang jgn risau mesti aku follow punye~~ en3 kali ni tak panjang sebab aku baru balek men futsal...letih gile babas...so thnx again kepada semua followers dan teroskan melawat blog konflik si kucing hitam ni kayh!!!thnx a lot!!

5 comments:

  1. sama2..bagus la cik kucing ni..penat2 pun sempat lg menulis..(^_^)

    ReplyDelete
  2. jom2 futsal lagi.pasni gua nak join. hahak

    ReplyDelete
  3. cepatnye masa berlalu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...