Saturday, February 5, 2011

Cuti Cuti Hujan

 salam kepade sume reader and Blog walkers....huhu...lame siot tak update blog and BW...hal ini disebabkan kebizian yang melanda akibat menangguhkan asaiment2 yang berlambak2...betol la kate org tua sikit2 lame lame jadi gunuk kinabalu..huhu...



kisah 1 :  Hari tu(hari ape aku lupe korang terpaksa berilusi sendiri), sebelom cuti mid sem aku plan nak balik kampong...peh tak sabo siot!!lame gak aku tinggalkan kampong aku tu...ade la dalam 2 3 minggu....dah rase cam 2 3 puloh tahon rasenye....Aku plan mase cuti aku nak lepak ngan membe2 kampong....tup2 tgk tv skali musim hujan da kat johor...HADDOI!! sepanjang perjalanan balik johor ni dari shah alam peh hujan tak berenti...tapi ia tak menghalang aku dari teros memandu dgn kelajuan 120 kilometer sejam...huuuu.... Mase tu aku balik berdua..aku ngan seko mamat siamang....huhu....sepanjang pejalan aku berdoa supaya tak banjir...yela dgr cite kat johor dah banjir macam hape dah...sampai2 je kat kulai seb baik tak banjir...sampai je kuali anto si siamang tu teros balik...sampai kat umah je teros aku tebongkang kat umah....Kebetolan plak hujan..peh tido mmg tak hengat dunia r!!!hahaha



Kisah 2 : cuti raye kong si pacai lepas aku g menonjol je(snooker)....kuar dari pusat snooker ade plak pesta bunge api...dah macam pesta besa...yang aku pelik tak de plak polis kisah...mase raye puasa bunyi mecon pop tu pown polis dah ambush...ape tah lagi meriam..mmg la kene tangkap teros....pelik tol polis ni....



Kisah 3 : Kisah ni plak pasal ade sesetengah rakan pesbook and rakan blogger tanye nape aku tak letak gambar aku, or pesbook or ape2 je yang berkaitan pasal diri aku ni....aku pown tanye balik kalau tak letak tak leh ke?....huhu...so pada pendapat korang patut ke aku letak gambar aku or pape yang berkaita pasal diri aku ni??sebab saye tak secumel kucing hitam kat atas tu...huhuhu....so ape pendapat korang??

12 comments:

  1. cuti la yang paling best , kan2 .
    emm , org cakap kalau org yg x suka dedahhkan identiti ni low profile , ehh ? xtaula , alah2 , kalau xmao letak sbb x comei macam kucing itam tu , hahahh . ada plak cenggituhh !

    ReplyDelete
  2. xotai la wt asgmnt time cuti..
    haha...

    xpe2 xkisah pun xnk letak gambar...
    orang laen tnye jek....

    ReplyDelete
  3. letak la gambo bior awek2 ngorat ko nnt.hehehe

    ReplyDelete
  4. kucing hitam tue comel....
    tapi tuan nyer lagi comel kot...
    bole tengok sikit ?
    heh~
    =)

    ReplyDelete
  5. bkn gunuk la.. gunung kinabalu... :D
    ujan best woh.. tapi banjir tu yg payah.. huhu...

    ReplyDelete
  6. elo black cat.. assignment mmg le dok banyak aje dah nama pon student..akkakaka.. kot mana pon luangkan masa join contest kat belog akak noh.. hehehe.. ajak sahabat handai sama.. :)

    ReplyDelete
  7. teringat masa kecik2 dulu... selalu men ujan...

    ReplyDelete
  8. kisah 3..
    buat jek yg awk rasa selesa..=)

    ReplyDelete
  9. hye..
    ni bkn komen psl n3..ta smpt nk bce..sory..blogwalking jee..p ta ley tgl jejak kat chat box..hee..-.-

    ReplyDelete
  10. x dpt komen kat shoutbox... i follow u back :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...